Reclamecampagnes

Reclame die intrigeert, inspireert of amuseert

Hier gaat ons hart sneller van kloppen: het uitrollen van creatieve campagnes waarover mensen praten. Campagnes die memorabel zijn en tot actie aanzetten, zonder dat je daarvoor eindeloos hoeft te adverteren. Dat kan bijvoorbeeld met humor. Onze campagnes voor Praxis Ede & Apeldoorn zijn daar goede voorbeelden van. Maar geen bedrijf is hetzelfde; een campagne is altijd maatwerk. Soms zetten we mensen bewust op het verkeerde been, of stemt onze campagne tot nadenken. Wij kijken altijd welke insteek de boodschap overbrengt en welke mix van online en offline kanalen het meeste resultaat oplevert. Zo ben jij verzekerd van een campagne met slagkracht.

Neem contact op
Doing business without advertising is like winking at a girl in the dark. You know what you are doing, but nobody else does.
Steuart Henderson Britt

Mediastrategie

Voordat we een campagne uitrollen, toetsen wij de diensten of producten van jouw merk via diverse reclamemodellen. Op deze manier achterhalen we de aangewezen MarCom-route; de aankoopmotivatie van iemand die overweegt een verzekering af te sluiten is bijvoorbeeld totaal anders dan die van een persoon op zoek naar een nieuw wasmiddel. Vervolgens kijken we met een objectieve blik naar het totale medialandschap en beoordelen we alle opties aan de hand van bereik, kosten en communicatievermogen. Zo komen we tot de meest effectieve mix van media en kanalen. Via een mediabereiksonderzoek selecteren we de beste titels – hiervoor raadplegen we rapportages van het NMO (Nationaal Media Onderzoek).

Mediaplaatsing

Hoe creatiever de campagne, des te minder uitingen je nodig hebt om de boodschap over te brengen. Maar aan adverteren ontkom je niet. En als je je bedenkt dat je doorgaans driekwart van jouw budget aan media-inkoop besteedt, is het zaak dat er goed wordt onderhandeld. Omdat wij als bureau veel advertentieruimte afnemen, kunnen wij goede inkooptarieven voor je bedingen. Via een doordachte mediaplanning zetten wij de advertenties vervolgens zo effectief mogelijk in. Op die manier haal jij het meeste uit jouw mediabudget en campagne.

Meer weten over onze diensten?

Of gewoon eens kennismaken? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je ons direct briefen?

Via ons handige formulier zijn jouw wensen meteen helder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je ons direct briefen?

Via ons handige formulier zijn jouw wensen meteen helder.