Cases

The Acrylic Box

Creative direction videocommercials

The Acrylic Box (TAB) levert wereldwijd hoogwaardige acrylaat producten aan distributeurs binnen de TCG-branche (Trading Card Games). Wij hebben recent de creative direction, scriptwriting en coördinatie verzorgd voor drie videocommercials en één tag-on commercial.

Bekijk

SMO

Maatwerk website

Wij hebben in opdracht van CertificeringsAdvies Nederland (CAN) een nieuwe website ontwikkeld voor Stichting Metaal Opleiding (SMO). Een stichting die al sinds 1990 leerlingen matcht met metaalbedrijven in de metaalsector. De stichting werkt samen met metaalopleidingen en -bedrijven aan een hoogwaardige en toekomstbestendige metaalindustrie.

Bekijk

Praxis

Regionale reclamecampagnes

Wij verzorgen sinds 2021 de regionale reclamecampagnes voor Praxis Ede en Apeldoorn. Met deze campagnes brengen wij de twee dienstenvoordelen van beide filialen over het voetlicht via printmedia, outdoor, sociale media, branded-content artikelen en display-advertising. Het reclameconcept dat we hiervoor eind 2020 hebben bedacht, wordt tot op de dag van vandaag nog ingezet.

Bekijk

ESS examenservices

Creatie & drukwerk jubileummagazine

ESS examenservices is gecertificeerd examenleverancier. De organisatie ontwikkelt duizenden beoordelingsinstrumenten samen met experts uit het onderwijs en het bedrijfsleven, met als doel studenten zo goed mogelijk klaar te stomen voor de beroepspraktijk.

Bekijk

Velthuizen Keukens

Technische realisatie maatwerk website

We hebben eind 2021 de nieuwe website van Velthuizen Keukens volledig technisch gerealiseerd. Deze nieuwe site is qua structuur dusdanig ingericht dat het vrijwel ongelimiteerd schaalbaar is. Hierdoor kan het platform op duurzame wijze groeien met behoud van optimale prestaties.

Bekijk

Velthuizen Keukens

Herpositionering & campagne

Met een samenwerking die al meer dan 10 jaar standhoudt, is Velthuizen Keukens onze oudste klant. Deze keukenzaak is ooit begonnen door twee ondernemende broers, maar inmiddels uitgegroeid tot een merk van begrip met welgeteld 60 gepassioneerde medewerkers. Wij zijn als bureau met dit merk meegegroeid en pakken al jarenlang prachtige projecten met ze op.

Bekijk

ZVV

Maatwerk website

Als je naast een bureau een eigen team hebt bij een sportvereniging ontkom je er natuurlijk niet aan: wij hebben eind 2023 een volledig nieuwe website gecreëerd voor ZVV. Een uitgebreid platform boordevol handige functionaliteiten en koppelingen met externe datastromen.

Bekijk

TOP Totaal

Creatie magazine

TOP Totaal ontwerpt, bouwt en plaatst al meer dan 25 jaar recreatie- en mantelzorgwoningen. De afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten voor dit mooie merk mogen verzorgen.

Bekijk

SpecialistenNet

Rebrand, website & campagneconcept

SpecialistenNet helpt organisaties om mentaal gezond te blijven via preventieve en curatieve zorg. Na een bureaucompetitie mochten wij een herpositionering met visuele rebrand verzorgen. Wij hebben daaropvolgend een nieuwe website ontwikkeld en campagneconcept uitgewerkt.

Bekijk

Airé

Exclusief drukwerk

Als er mensen zijn die weten dat exclusief drukwerk het verschil kan maken, dan zijn het wel interieurontwerpers. Wij mochten voor Interieurstudio Airé diverse communicatiemiddelen ontwerpen en laten drukken met zeer bijzondere materialen en afwerkingen.

Bekijk

MedCos Skinsolutions

Rebrand & modellenshoot

MedCos Skinsolutions is Benelux-marktleider in cryolipolyse- en IPL-apparatuur binnen de cosmetische beautybranche. Wij hebben van 2020 tot en met 2023 alle marketingcommunicatie-activiteiten verzorgd voor deze organisatie.

Bekijk

CAN

Website – Werken bij CAN

CertificeringsAdvies Nederland (CAN) is al meer dan 20 jaar een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in certificering. Wij hebben in opdracht van de marketingafdeling van CAN een 'werkenbij'-website ontwikkeld waarmee de organisatie op een mooie en overzichtelijke manier kan etaleren wat zij als werkgever te bieden hebben.

Bekijk

Mindful Movements

Huisstijl Mindful Movements

Wij hebben een huisstijl gecreëerd en drukwerk verzorgd voor Mindful Movements; een eenpitter die diverse vormen van yoga, pilates en meditatie aanbiedt in Arnhem en omstreken.

Bekijk

The Acrylic Box

Merkpositionering & website

The Acrylic Box (TAB) is een startup die wereldwijd hoogwaardige acrylaat producten levert aan distributeurs binnen de TCG-branche (Trading Card Games). Deze producten zijn bedoeld om verzamelobjecten te beschermen en etaleren, denk bijvoorbeeld aan waardevolle Pokémon kaarten of Funko pops. Wij verzorgen diverse marcom-activiteiten voor dit merk en fungeren al vanaf de oprichting als strategisch sparringpartner.

Bekijk

Velthuizen Keukens Architectuur

Mediaonderzoek & reclamecampagnes

Velthuizen Keukens Architectuur is de exclusieve tak van Velthuizen Keukens en levert hoogwaardige kwaliteitskeukens die als pronkstuk dienen van de gehele woning. Wij hebben twee jaar achter elkaar de nationale reclamecampagnes verzorgd voor dit merk tot we in 2023 met een overkoepelende campagne voor Velthuizen Keukens aan de slag gingen.

Bekijk

Ab Ovo

Huisstijl & website

Organisaties die zich inschrijven op aanbestedingen willen niet alleen meedoen; ze willen tenders winnen. En daarvoor wenden zij zich tot Ab Ovo. Een partij die deze organisaties volledig begeleidt tijdens het aanbestedingsproces. Wij hebben voor Ab Ovo de huisstijl gecreëerd en een website volledig op maat gebouwd.

Bekijk

De Gelderse Meubelspuiterij

Creatie website

De Gelderse Meubelspuiterij is een industrieel lakverwerker. Zij zijn gespecialiseerd in het lakken en spuiten van zowel nieuwe als bestaande interieurs. Wij kregen de opdracht een gloednieuwe website te realiseren.

Bekijk

PLENE

Positionering, merknaam & huisstijl

PLENE is een nieuw gelanceerd merk binnen de grootzakelijke projectinrichting. Het is een samensmelting van meerdere gespecialiseerde partijen die de krachten bundelen. Op deze manier kunnen zij een totaaldienstverlening bieden en grote projecten aangrijpen. Wij hebben hiervoor het strategisch plan uitgewerkt en het gehele traject verzorgd van merkpositionering en merknaamontwikkeling tot en met het uitwerken van de visuele merkidentiteit.

Bekijk

Bureau ZIGZAG

Practise what you preach

Tja, een reclamebureau mag natuurlijk ook reclame voor zichzelf maken. Wij plaatsen daarom regelmatig opvallende advertenties in stads- en ondernemersbladen en rollen commercials uit. Geheel in eigen stijl natuurlijk.

Bekijk

Meer weten over onze diensten?

Of gewoon eens kennismaken? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je ons direct briefen?

Via ons handige formulier zijn jouw wensen meteen helder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je ons direct briefen?

Via ons handige formulier zijn jouw wensen meteen helder.