header background

Team

Stefan Post

Eigenaar & Digital Director

Kwam al in 2011 in aanraking met Veconet – de rechtsvoorganger van ZIGZAG. Hij bevond zich aan het einde van zijn middelbareschooltijd en moest een keuze maken voor een vervolgopleiding. Stefan interesseerde zich al van jongs af aan in techniek en de online wereld (op de basisschool programmeerde hij al een volledig digitaal klassenboek). Hij nam daarom contact op met Veconet voor een meeloopdag. Die dag leidde tot de opleiding Interactieve Vormgeving, die hij dan ook heeft afgerond.

In het derde jaar van deze opleiding kreeg hij de kans een eigen bedrijf op te zetten met studiegenoten. Dat werd een groot succes. Na zijn studie schreef hij zich daarom in bij de KvK samen met een compagnon, zodat ze het bedrijf met zijn tweeën voort konden zetten. Stefan studeerde vervolgens nog twee jaar commerciële economie naast het ondernemen, tot hij in 2017 terugkeerde bij Veconet om fulltime aan de slag te gaan als programmeur. In de jaren die volgden bekwaamde hij zich aanvullend in online marketing en bouwde uiteindelijk een online-marketingafdeling op binnen het bureau. Eind 2021 besloot hij samen met Daan de activiteiten van Veconet over te nemen met Bureau ZIGZAG. Waar Daan zich bezighoudt met de creatieve afdeling, is Stefan verantwoordelijk voor de online-tak van het bureau.

Stefan vind je buiten kantooruren vaak bij Flannagan’s, dé Irish Pub in Ede. Zowel voor als achter de bar; hij draait daar namelijk ook weleens avonddiensten mee.