header background

Team

Harmen Gerritsen

Front-end Developer

Harmen is in de zomer van 2022 bij ons in dienst getreden als stagiair. Hij solliciteerde op aanraden van een neef die ook stage had gelopen bij dit bedrijf en daar erg enthousiast over was. Inmiddels zit Harmen in zijn laatste studiejaar van de Open-ICT opleiding aan de Hogeschool Utrecht en loopt hij ook zijn tweede stageperiode bij ons. Binnen ons bureau houdt Harmen zich voornamelijk bezig met front-end development; het visuele en interactieve gedeelte van websites.

Hij beschouwt programmeren als puzzelen, waarvan sommige stukjes vrij ingewikkeld kunnen zijn. Maar daar vindt hij juist zijn uitdaging in. Wat Harmen voornamelijk aanspreekt aan front-end development is het feit dat je niet alleen technisch, maar ook creatief bezig bent. Hij geeft namelijk ook vorm en inhoud aan de interactieve en geanimeerde delen van een website.

Buiten kantooruren vind je hem veelal op pad met zijn fotocamera. Hij schiet namelijk maar al te graag foto’s van zeldzame sportwagens die hij vervolgens op zijn eigen website etaleert.