header background

Team

Freek Attema

Fullstack Developer

Freek is in 2017 begonnen als stagiair bij de rechtsvoorganger van ZIGZAG. Na zijn opleiding keerde hij terug bij het bureau als vast teamlid, waar hij zich thuis voelt. Freek is een echte computernerd; hij bouwde op 10-jarige leeftijd al volledige games. Inmiddels heeft Freek van alles ontwikkeld, maar het programmeren van websites vindt hij toch echt het leukst. Zoals hij zelf aangeeft:

“Je werkt nauw samen met de klant en dat ligt me wel. Dat is bij dit bedrijf ook belangrijk omdat wij niet werken met formats, maar elke website volledig op maat maken voor een klant. Dan moet je precies weten wat die klant wil. De grootste uitdaging is om de essentie van een merk digitaal weer te geven. Daarnaast vind ik het grote voordeel van websites dat je snel resultaat ziet van je werk; het zijn geen projecten waar je maanden of zelfs jaren aan moet bouwen.”.

Buiten werk om houdt Freek zich voornamelijk bezig met (verrassing) programmeren. Hij experimenteert met AI, maakt en publiceert zijn eigen apps en ontwikkelt complexe webapplicaties. Hij doet trouwens ook mee aan het NK-beatboxen, maar dat terzijde.