header background

Team

Daan van Woezik

Eigenaar & Managing Director

Een creatief pur sang. Wilde aanvankelijk kunstenaar worden, maar is begonnen als deur-aan-deur verkoper naast zijn marketingstudie. Eenmaal afgestudeerd ging hij aan de slag als manager van een fondsenwerfbureau, waar hij een flitscarrière maakte en werkte voor de toonaangevende goede doelen van Nederland. Na vier jaar, en met sales- en managementervaring op zak, rolde hij in de reclamewereld bij een gerenommeerd reclame-adviesbureau.

Hier leerde hij het vak van doorgewinterde reclamerotten en werkte hij voor nationale en internationale merken. Na zowel een tijdje aan bureau- als klantzijde te hebben gewerkt, ging hij in 2020 de uitdaging aan zelf een bureau uit te bouwen door de aansturing van Veconet op zich te nemen – de rechtsvoorganger van ZIGZAG. Nog geen jaar later zag hij zijn kans schoon en nam hij alle activiteiten van het bureau over met een nieuwe entiteit die hij eind 2021 oprichtte samen met Stefan: Bureau ZIGZAG. Waar Stefan de brug slaat tussen techniek en online marketing, houdt Daan zich voornamelijk bezig het creëren van merkonderscheid en creatieve campagnes.

Buiten kantooruren is Daan graag bezig met kunst schilderen, schrijven en sporten. Verder is hij vaak te vinden op de Veluwe of het terras van Café Vrijdag in de binnenstad van Arnhem.