header background

Team

Anna Calciolari

Designer

Na het behalen van een bachelor Communication en Graphic Design verhuisde Anna drie jaar geleden van Italië naar Nederland. Wie haar spreekt zal dit niet geloven, want haar Nederlands is nagenoeg accentloos – ze heeft duidelijk een talenknobbel.

Anna begon bij voormalig Veconet als junior mediavormgever waar ze zich hoofdzakelijk richtte op offline. Inmiddels is ze een volwaardig allround designer; ze heeft de afgelopen jaren haar kennis verbreed met een aanvullende Graphic Design cursus, nieuwe stijlen eigen gemaakt en talloze online communicatiemiddelen ontworpen. Ze is binnen ons bureau dan ook verantwoordelijk geweest voor de creatie van het gros van alle webdesigns, magazines en brochures. Anna is daarnaast het eerste aanspreekpunt voor onze designafdeling en begeleidt design-stagiaires.

Buiten werk is Anna verantwoordelijk voor de creatie van alle verjaardags- en wenskaarten van familieleden en vrienden. Verder houdt ze van alles wat met kunst en design te maken heeft. Ze is veel in de natuur te vinden, breit volledige kledingstukken, doet aan acroyoga, maakt aquarellen en fotografeert graag.